Elektronik och elektromekanik till kunder med höga krav

Accilator erbjuder elektroniska och elektromekaniska lösningar. Vårt sortiment består av avancerade tekniska komponenter, anpassade för de tuffa krav som ställs av våra kunder.

Vår produktmix består av både specialutvecklade egentillverkade produkter samt mer standardiserade produkter tillverkade av noga utvalda partners.

Vi samarbetar med ledande nischleverantörer inom produktområdena sensorer  & switchar, kraftelektronik, HMI och fordonselektronik.

Vår designfas och produktion stöds av och följer ISO 9001, ISO 14001 och IATF 16949.

PRODUKTOMRÅDEN

HMI

Vi på Accilator har stor erfarenhet av att utveckla produkter inom HMI, alltifrån enkla reglage till avancerad HUD-teknik.

Sensorer & Switchar

Accilator har stor erfarenhet av sensorer och dess applikationer. Vi erbjuder bl.a. sensorer för mätning av ström och spänning.

Kraftelektronik & Elektrifiering

Vårt fokus är främst kraftelektronik och i vårt produktutbud hittar ni kondensatorer, transformatorer, strömförsörjning, resistorer, varistorer och gasurladdningsrör.

Fordonselektronik

Accilator har stor erfarenhet av fordonselektronik. Vårt huvudfokus är kommersiella fordon såsom tillverkare av lastbilar, bussar och arbetsfordon.

Kontakta oss